+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

D-light cikkek

Pár gondolat a lépcsővilágításról
29
Nov

A lépcsővilágítás legletisztultabb és esztétikus módja egyértelműen a lépcsőlapba rejtett led világítás, melyet természetesen szintén LED profilok és led szalagok felhasználásával valósíthatunk meg.

Így válassz tápegységet LED szalag világításodhoz
06
Szept

A tápegységek a LED szalag üzemeltetéséhez feltétlenül szükségesek. Széles termékpaletta áll rendelkezésre, így ránézésre nem feltétlen könnyű eldönteni, hogy milyen tápegységre lesz szükség a világításhoz.


 

Nézd meg Peti új egyedi világítását!
15
Júl

Egy kis ízelítő, bemutató, arról, hogy milyen menő dolgokat tudsz kihozni az otthonodból LED világítással!
Peti nem volt rest, és az első pillanatban megkeresett, mert éppen épülő családi házába egyedi LED világítást szeretett volna kialakítani. Meg is történt, és nagyon elégedett!

Nyerő héttel indulunk!
04
Júl

Aki feliratkozott már korábban a hírlevelünkre, vagy részt vett a nyereményjátékunkban, már tudhatja, hogy a szerencsés nyertesünkön kívül tulajdonképpen mindenki nyertes!


Vágjunk is hát bele, a webshop elindult, regisztálni nem csak éri, hanem megéri!

A LED profilokról bővebben
30
Jún

Múltheti cikkemben valahol ott fejeztük be, hogy miként tudjuk csoportosítani felhasználási céljuk szerint a profilokat egymástól. Ahogy ígértem, rendszeresen jelentkezek új tartalmakkal, hogy jobban megismerjétek a Topmet LED profiljait.

Mik azok a LED profilok?
30
Jún

Rendszeresen találhatsz itt cikkeket, amiben mindig friss, aktuális tartalmakat és érdekes szakmai leírásokat vannak. Ha érdekelnek a D-Light termékei, a LED profilok, az egyedi világítási megoldások, akkor kövess minket. Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb tartalmakról és ajánlatokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre is, ahol mindig első kézből értesülhetsz az újdonságokról, cikkekről!

Kezdjük is az elejéről: ismerkedjünk meg a LED profilokkal!

Üdvözöllek!
29
Márc

Üdvözöllek a D-Light világítástehnikai webshopjában!

Tatabányai bemutatótermemmel egybekötött webshopom célja, hogy új megvilágításba helyezzük az otthonod, irodád vagy épp az üzleted!
Na, jó, ez talán kicsit klisé, de ha tovább olvasol, egykettőre rájössz, milyen jó dolgok érkeztek hozzád, és arra is, mekkora szükséged lehet arra, hogy végre mindent a megfelelő fényben láss és láttass!