+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

D-light cikkek

Ismerd meg a D-light-ot!

2023.01.24 09:27
Ismerd meg a D-light-ot!

A D-Light LED szaküzlet és webáruház 2020-ban nyitotta meg kapuit, azzal a céllal, hogy az egyre divatosabb LED dekorvilágítási termékek forgalmazásával és szakszerű telepítésével szolgálja ki az ügyfeleit, akik egyedi világítási megoldásokra vágynak.

Mindezt még közelebb hozva a tatabányai és vonzáskörzetében élők számára, bemutatótermünket a megyeszékhelyen nyitottuk meg.

Az alapvető koncepció, hogy olyan minőségi, igazolható forrásból származó alapanyagokkal lássuk el a megrendelőinket, melyeket ismerünk, tesztelünk – így hosszútávú garanciát vállalva az általunk eladott termékekre és beépített alapanyagokra. Szeretjük a kihívásokat és az új megoldásokat – és ezzel egy kézben talál megoldást a termékek ezrei között minden hozzánk forduló ügyfél. A mi feladatunk az, hogy a műszaki részletekben elvesszünk, és neked a legtökéletesebb megoldást nyújtva minden részletről tájékoztatva segítsük célba juttatni a projektedet.

 

Ha mindez nem elég, akkor átvesszük az irányítást, hiszen a teljes kivitelezést ránk bízhatod, ahol a beépítést célgépekkel, szakszerűen és precízen végezzük el.

Ügyfeleinket olyan termékekkel látjuk el, mint LED profilok, LED szalagok, tápegységek, polisztirol stukkók és a LED világításokhoz szükséges különböző féle fajta vezérlőkkel, melyek lehetnek WiFi-s, távirányítós, fali paneles, illetve különböző vezeték nélküli kommunikációval működő komplexebb, vegyes vezérlési megoldások.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a különböző LED profiljaink és stukkóink gyakorlati beépítési és teljes kivitelezési folyamatában, de speciális bútorvilágítási feladatokat is ellátunk -legyen szó automatikusan kapcsolódó gardróbszekrényvilágításról vagy konyhapult világításról. Mindezeket természetesen a legnagyobb precizitás és a dekoratív megjelenés és esztétikus kivitelezés és praktikus felhasználhatóság jegyében.

 

Természetesen örömmel vesszük, ha egyedi igényeddel is hozzánk fordulsz, imádjuk a kihívásokat és rajongunk az egyedi végeredményért. Gyártottunk és szereltünk már egyedi függesztéseket is, automatikusan kapcsolódó lábvilágításokat a szegélyben, rengeteg különböző LED szalagos világítást, de volt példa több zónás dekorvilágításokra is, ahol a gipszkartonszerelést is mi végeztük a tökéletes végeredmény eléréséhez.

 

Így váltunk mi az otthoni design világítás specialistáivá!

 

Vállalkozásunk fejlődéseképpen a profilunk és csapatunk is bővült, így 5 fős csapatunk a speciális, egyedi LED világítási feladatok tervezésén és kivitelezésén túl komplett villanyszerelési feladatokat is elvégez – így egy kézben megoldva a legtöbb problémát.

 

Nincs olyan, hogy nincs!


 Ha valamit nem találsz meg a webshopon, személyesen vagy emailben, vedd fel a kapcsolatot velünk, kollégáink készségesen segítenek és beszállítóink széles skáláján biztosan megtalálják a számodra legmegfelelőbb terméket.

 

Elérhető már nálunk is! - Okosotthon megoldások

 

Természetesen a fejlődés részeként újabb és újabb feladatokkal szembesülünk, amik egyre komplexebb igényeket, egyre komplexebb vezérléseket, kiterjedt rendszereket és integrációt kívánt meg.
Így jutottunk el az okosotthonos vezérlésekig, melyek közül jelenleg A Sonoff, Shelly, Smartwise és a Schneider Wiser rendszerek az úttörőek, de Somfy viszonteladó partnerek is vagyunk.

Ezekkel a termékekkel már nem csak a világításvezérléseket valósítjuk meg, hanem komplex szolgáltatásként a lakás többfunkciós vezérlését, automatizálását valósíthatjuk meg, akár teljeskörű villamos felújítás mellett.