+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

D-light cikkek

Nyerő héttel indulunk!

2020.07.04 15:30
Nyerő héttel indulunk!

Aki feliratkozott már korábban a hírlevelünkre, vagy részt vett a nyereményjátékunkban, már tudhatja, hogy a szerencsés nyertesünkön kívül tulajdonképpen mindenki nyertes!


Vágjunk is hát bele, a webshop elindult, regisztálni nem csak éri, hanem megéri!

Indulunk! Megéri velünk tartani!

 

Webshopunk megnyitja kapuit, és nem érdemes kihagyni a regisztrációt! Egy héten át minden regisztráció utána plusz pontok járnak, minden rendelés után pedig dupla pont jár! Én tuti nem hagynám ki!

Nézelődj webshopunkon, ugorj be hozzánk Tatabányán, Sárberekbe a Fellner melletti üzletsoron található bemutatótermünkbe, és segítünk megvalósítani elképzeléseidet, ellátunk tanácsokkal! Megtekintheted a profiljainkat, rengeteg mintadarabunk van - némelyikük beépítve is! 


Ha meglátod őket, tuti beindítja a fantáziádat és már tudni is fogod, milyen világítást szeretnél otthonra!


Meghirdetett akciónk 2020.07.06 0.00 órától 2020.07.10. 24.00 óráig érvényes, és az ezen időszakban leadott rendelések teljesítése és kiszállítása 2020.07.13-tól kezdődik meg. A rendelések leadásakor nem kötelező előre fizetned!

Sőt...

Az akciós időszakban minden újonnan regisztrált felhasználónknak 500 pontot írunk jóvá a pontgyűjtő számláján, mely 50.000 Ft költésnek megfelelő!Ha fent megjelölt időszakban regisztrálsz, a pontok automatikusan jóváíródnak a számládon és azt az első vásárlás alkalmával a Pontgyűjtő rendszer szabályzatában foglaltak szerint fel is használhatod! 

De ez még nem minden!

Ebben az időszakban a vásárlások után jóváírt pontok számát is megduplázom, így kétszer annyit ér most a rendelésed! Ne maradj le róla, legalább egy regisztrációt megér a dolog!

 


Kérdés esetén az info@d-light.hu címen elérsz minket, vagy írj nekünk Messengeren!