+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

Optonica 60W 12V/5A - Premium műanyag házas led szalag tápegység

Optonica 60W 12V/5A - Premium műanyag házas led szalag tápegység
Optonica 60W 12V/5A - Premium műanyag házas led szalag tápegység
5 075 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Kisméretű tápegységek egyszerű világításokhoz, 3 év garanciával!


Nem találsz valamit? Segítségre van szükséged? Egyedi árajánlatot szeretnél kérni?

Kattints ide és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Márka
Optonica
IP védettség
IP 20
Minőségi kategória
Premium
Ház anyaga
Műanyag
Feszültség
DC 12 V
Garancia
36 hónap
A vásárlás után járó pontok: 51 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Kis méretű, műszercsatlakozós műanyag házas tápegység kisebb világítási projektekhez, egyszerű kivitelezésekhez, beltéren alkalmazva-  mindezt az Optonica Prémium termékvonalából. 


Az Optonica prémium vonalas termékeinél nem csupán az anyagminőségekre fordítottak kiemelt figyelmet, hanem a szokásos 2 év helyett 3 év garanciát biztosítanak rá, így még nagyobb biztonságot nyújtva a vásárlónak!

Ezeknek a tápegységek főként olyan projektek kivitelezéséhez ajánlott, ahol csak 1-1 rövidebb szakasz LED világítása a cél, amit konnektoron keresztül tudunk a hálózathoz csatlakoztatni, és a nap 1-1 rövidebb szakaszában funkcionál.
Nagyobb teljesítményű, vagy folyamatos üzemre tervezett világításoknál fém- vagy műanyag házas tápegység használata ajánlott.

Mekkora tápegységre van szükséged?


1. Válaszd ki a neked és a célnak leginkább megfelelő LED szalagot -> Ha bizonytalan vagy keress minket és segítünk!
2. A kiválasztott LED szalag adatai között keresd meg a LED szalag méterenkénti teljesítményét!
3. Ezt a számot szorozd fel a felhasznált mennyiséggel. Pl.: a szalag fogyasztása 7,2 W / méter és ebből beépítesz 2 métert: 7,2Wx2= 14.4 Watt. Ez tehát a beépítendő LED szalagunk összteljesítménye.
4. A megapott eredmény a névleges fogyasztásunk, de a tápegységet ne a 100%-os teljesítményre méretezzük. A tápegységek számára a legoptimálisabb üzem a teljesítményük 80%-a körül van, így a kiszámított eredményt szorozzuk meg 1,25-el, ami a tartalékunk. Ennek az eredménye esetünkben 18 Watt.
5. A számunkra megfelelő tápegység tehát legalább 18 W teljesítményű, így a számunkra legmegfelelőbb tápegység ez lesz. Ha éppen nem akkor szám jön ki, mint a tápegység teljesítménye, akkor válasszuk az egyel nagyobb verziót, sose lefelé kerekítsünk.

Ha segítségre lenne szükséged, ne feledd: keress minket és segítünk!

 

Garancia: 3 év

Adatok
Cikkszám
OP6202