+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

Shelly Wall Switch fali villanykapcsoló, 4 gombos fekete

Shelly Wall Switch fali villanykapcsoló, 4 gombos fekete
Shelly Wall Switch fali villanykapcsoló, 4 gombos fekete
3 995 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A Shelly új, 2022-es terméke a Shelly villanykapcsoló-család, sorolható 1, 2 és 4 gombos kapcsoló-szerelvényekkel, és hozzájuk passzoló 1, 2 és 3 kapcsolós sorolókerettel. A termékcsalád elegáns fehér és fekete színben is elérhető.

A kapcsoló külső egy speciális kialakítású Shelly terméket takar, hiszen nem egy teljes kapcsoló-szerelvényről van szó, hanem egy olyan mikrokapcsolóval felszerelt előlapról és hozzá való sorolókeretről, melynek a hátuljába a Shelly WiFi-s okosreléit tudjuk a megfelelő relétartó adapterbe bepattintani és kényelmesen összekötni a kapcsoló előlap vezetékeivel. Teljes értékű okos villanykapcsolót tehát egy Shelly okosrelével együtt alkot.

 

A villanykapcsoló nyomógomb szerelvény és a sorolókeret két külön termék. (A Shelly okosrelé nem a termék része, külön rendelhető.)
A villanykapcsoló rendszer kompatibilis a Shelly 1, Shelly 1PM, Shelly 2.5, Shelly Plus 1, Shelly Plus 1PM, Shelly Plus 2PM, Shelly Plus i4 Shelly okoseszközökkel is. A relétartó adapterek (minden kompatibilis típus) a kapcsolószerelvényhez jár.

 

Ugyanúgy kapcsolható, mint a hagyományos kapcsolók

A Shelly fali kapcsolók normál manuális fali kapcsolóként működnek, éppúgy, mint a hagyományos kapcsolók, de ezek a relék Wi-Fi kapcsolatán át otthoni automatizálási rendszerén keresztül és okostelefon app-ból is vezérelhetőek.

 

Egyszerűbb vezetékezés és bekötés

A Shelly villanykapcsoló rendszerrel lényegesen egyszerűbbé válik a Shelly okosrelék vezetékezése és bekötése, hiszen a kapcsolóhoz a gyári adapterbe egy mozdulattal bepattintható a relé, és kényelmesen, még a falon kívül össze is vezetékezhető egymással a kapcsoló és a relé. A fali aljzatnál már csak a bejövő és elmenő vezetékeket kell hasonlóan egyszerűen bekötni, mint egy hagyományos kapcsoló esetén.

 

A leghelytakarékosabb megoldás

Kompakt méretének és egyszerű kábelezési rendszerének köszönhetően minden fali aljzatba könnyedén beszerelhetőek a Shelly relékhez illeszthető kapcsolók. A kifejezetten vékony kialakítású mikrokapcsolós villanykapcsoló szerelvény már nem foglal extra helyet a fali aljzatban, így a Shelly relé egyszerűen befér a kábelezéssel együtt.

Ha kevés a hely a fali aljzatban vagy egy vékony válaszfal miatt az aljzat nem is mélyíthető ki, hogy egy hagyományos kapcsoló mögé még egy Shelly okosrelé beférjen, akkor a Shelly kapcsolómegoldása kézenfekvő megoldás okoskapcsolás kialakítására. A Shelly kapcsolószerelvény és a relé együtt nem foglal el több helyet az aljzatban, mint egy hagyományos fali kapcsolószerelvény, így a legkisebb aljzatba is belefér.

Terméktulajdonságok:

 • 4 GOMBOS FEKETE KAPCSOLÓ, RELÉTARTÓ ADAPTEREKKEL (tartozék)
 • Funkciók:
  • Jelenetek vezérlése
  • 4 áramkör KI/BE (Plus i4 bekötése esetén egy Jeleneten át)
  • 2 fényerőszabályzó (Plus i4 bekötése esetén Jeleneteken át)
  • 2 redőnyvezérlés (Plus i4 bekötése esetén Jeleneteken át)
 • A csomag tartozékai:
  • 4 gombos kapcsolómodul
  • Relétartó: Shelly Plus i4
  • Shelly sorolókeretet és okosrelét nem tartalmaz, ezek külön rendelhető termékek.
Adatok
Gyártó
Shelly
Cikkszám
ALL-KAP-WS4-B