+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

Pontgyűjtő akció

A D-LIGHT pontgyűjtő rendszerének szabályzata és részvételi feltételei

 

A D-LIGHT led webshopjában történő vásárlások után járó, levásárolható pontokkal igyekszünk viszonozni a vásárlóink belénk fektetett bizalmát, valamint az újabb vásárlásokkal kifejezett hűségét.

Az összegyűjtött pontok a jóváírást követően a vásárlások végösszegéből levonva kedvezményes árakon történő - akár ingyenes - vásárlási lehetőséget is biztosít.

A pontgyűjtő rendszer működése:

A webshopban történő vásárlásokkal a rendszer automatikusan 1%-nak megfelelő, azaz minden elköltött bruttó 100 Forint után 1 pontot ír jóvá a vásárló pontgyűjtő számláján. Az egyes termékek után járó pontokról a termék részletek oldalon, a termék ára alatt kaphat bővebb információt. 
A vásárlásokkal kapott pontok 365 napig használhatók fel, és a későbbi vásárlás összegének 100%-ára használható fel.

Mennyi pont jár vásárlás után?

A vásárolt termékek végösszegének 1%-a, azaz minden levásárolt 100 Ft után 1 pont gyűjthető össze. A pontgyűjtő számlán összegyűjtött pontok kizárólag a megvásárolt termékek végösszege után adódik össze, így tehát postaköltség és egyéb igénybevett szolgáltatások után nem.

Hogyan tudom felhasználni a pontjaimat?

A vásárlások után járó pontok a számlán kizárólag a Teljesített státuszú rendeléseknél íródik jóvá - tehát a személyesen, vagy a futártól átvett csomagok esetében, a fizetés teljesítése után. A jóváírt pontok a következő vásárlás alkalmával kizárólag a termékek végösszegéből vonhatók le, így tehát szállítási és egyéb szolgáltatások díjából nem. Felhasználáskor 1 pont értéke = 1 Ft. 100 összegyűjtött pont tehát 100 Ft levonható kedvezmény.
Az összegyűjtött pontok a jóváírástól számított 365 napon, azaz 1 éven belül használhatók fel, ezt követően az egyenleg a lejárt érvényességű pontok számának megfelelően csökkenti az egyenleget.
Az összegyűjtött pontok felhasználásának feltétele a minimum bruttó 5.000 Ft értékű vásárlás, mely minimum vásárlási összegtől felfelé 100%-ban felhasználhatóak a gyűjtött pontok. 
A pontok felhasználásakor történő vásárlásra újabb pontok nem adódnak az egyenleghez, így azt érdemes összegűjtve, egyszeri alkalmakként felhasználni.

Egy vásárlás során hány pontot használhatok fel?

Egy vásárlás során, amennyiben a vásárlás értéke eléri a minimum bruttó 5.000 Forintot, az összegyűjtött pontok 100%-a felhasználható és az a vásárolni kívánt termékek végösszegéből 100%-ban levonható. (Egyéb szolgáltatások, postaköltség díjából nem vonható le).

 

A pontrendszer további felhasználási feltételei és szabályai:

- A pontgyűjtő rendszer csak a regisztrált, vásárlói fiókkal rendelkező vásárlók számára érhető el, regisztráció nélkül vásárló ügyfelek részére nem.

- Az összegyűjtött pontok kizárólag a D-Light webshopban, a https:www.d-light.hu oldalon használhatóak fel

- A pontok készpénzre nem válthatóak és nem átruházhatóak

- A meghiúsult vagy lemondott rendelések után nem kerülnek jóváírásra pontok

- Személyes rendelésleadás esetén nem kerülnek jóváírásra pontok

- A pontok felhasználásával történő vásárlások meghiúsulásakor, vásárló által történő lemondás esetén a pontok a rendelés törlésével együtt törlésre kerülnek.

 

A fent leírt szabályzatok érvényessége az akciók során meghirdetett feltételeknek megfelelően módosulhat! (Pl. pontgyűjtó akciók, kedvezmények).

 

További információ: info@d-light.hu