+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

D-light cikkek

Üdvözöllek!

2020.03.29 14:20
Üdvözöllek!

Üdvözöllek a D-Light világítástehnikai webshopjában!

 

Tatabányai bemutatótermemmel egybekötött webshopom célja, hogy új megvilágításba helyezzük az otthonod, irodád vagy épp az üzleted!


Na, jó, ez talán kicsit klisé, de ha tovább olvasol, egykettőre rájössz, milyen jó dolgok érkeztek hozzád, és arra is, mekkora szükséged lehet arra, hogy végre mindent a megfelelő fényben láss és láttass!

A tapasztalatom az, hogy ha otthoni világításról esik szó, az emberek általában valamilyen csillár és spotlámpa kombinációban gondolkozik. Noha ezekkel a megoldásokkal semmi probléma nincs, a felsoroltak mindegyike valamilyen helyhez kötött, bizonyos területeken pontszerű megvilágítást nyújtó megoldások. Tény, hogy manapság már rengeteg féle távirányítós, színezhető csillár, mennyezeti lámpa létezik, de ezek is egy kaptafára készülnek.

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám neked: az általam forgalmazott LED profilokból olyan dekor- és fővilágításokat hozhatsz létre, amelyek kikapcsolt állapotban a környezeteben – bútorban, falban, mennyezetben – megbúja láthatatlanok; bekapcsolva azonban a több irányból érkező, homogén megvilágításnak köszönhetően a fény minden irányból körülölel, és olyan természetes, akárcsak a szabad ég alatt a napfény?

És ez így is van: a Topmet kínálatából több, mint 700 termékvariációból választhatod ki a Neked legmegfelelőbbeket, és állíthatod össze az egyedi világításodat! Olyat, amilyen senki másnak nincs, csak Neked!

Ha nem hiszed, ugorj be Tatabányai bemutatótermünkbe, ahol a saját szemeddel győződhetsz meg minderről – én pedig segítek neked kiválasztani a legmefeglelőbb darabokat, sőt, kérésedre meg is tervezem a világításodat!

Állhatsz felújítás előtt, vagy éppen utólag dobnád fel a lakásodat, mindenre van megoldás: a profiljaink között találsz felületre szerelhetőeket is, melyeket akár távirányítós vezérlőkkel is kérhetsz, de ha igazán kényelmessé szeretnéd tenni a kapcsolást, akkor Wi-Fi-s vezérlésre is van megoldásuk!

A jövőben itt az oldalon újabb cikkekben fogom neked bemutatni a profilokat és felhasználási módjaikat, szóval maradj résen!