+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

WDYK POW63 1P eWeLink-app kompatibilis, WiFi-s, áramfogyasztás-mérős, nagyteljesítményű, egypólusú kismegszakító (63A)

WDYK POW63 1P eWeLink-app kompatibilis, WiFi-s, áramfogyasztás-mérős, nagyteljesítményű, egypólusú kismegszakító (63A)
WDYK POW63 1P eWeLink-app kompatibilis, WiFi-s, áramfogyasztás-mérős, nagyteljesítményű, egypólusú kismegszakító (63A)
28 995 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 290 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
A WDYK POW63 egy nagyteljesítményű, egy fázisú, villamossági szekrény DIN-sínre helyezhető, kétpólusú, fogyasztásmérős, okos kismegszakító, max. 63A maximális teljesítménnyel.

Ez az egypólusú termékverzió, mely csak a fázisvezetéket szakítja meg.

A 63A teljesítmény az eszköz maximális fizikai képessége, de az eWeLink app-ban beállítható tetszőleges túlfeszültségnél, túláramnál és túlteljesítménynél való lekapcsolásra, így használhatjuk 10A, 16A stb. kismegszakítóként is. A ki és bekapcsolásról beállíthatunk az eWeLink app-ban push üzenet értesítést, így a leoldásakor a telefonunkra üzenetet kérhetünk.

Erős kapcsolómechanikájának köszönhetően reléként is nyugodtan használható, a beépített kis motoros kapcsoló segítségével app-ból is fel és le is kapcsolható, nem csak kézzel az eszközön.

 

A kapcsolási és áramfogyasztásmérési funkció tekintetében a Sonoff POW R3 reléhez hasonló, de annál jóval nagyobb teljesítményt kezelni képes eszköz szintén az eWeLink app-pal működik, és a POW R3-höz hasonlóan beépített túlfeszültség-védelemmel is rendelkezik, megvédi a rákötött elektromos eszközt. 230V AC betápról működik, a segítségével zárhatjuk és meg is szakíthatjuk az áramkört, azaz ki/be kapcsolhatjuk a rákötött nagyteljesítényű elektromos készüléket, például szaunákat, elektromos fűtési rendszereket stb.

Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLink App segítségével távolról vezérelhetjük a fogyasztásmérős eszközt, és beállíthatunk rajta időzített ki/be kapcsolást is. Természetesen a készüléken is van fizikai kapcsoló, hasonló, mint ami hagyományos kétpólusú kismegszakítókon található. A távoli elérés lehetősége megosztható pl. a családtagokkal is. Tökéletes megoldás nagy áramfelvételű elektromos eszközök okosvezérlésére, melyeknek vagy nem szükséges állandóan működnie és csak időszakos kell ki/bekapcsolni őket (pl. szauna vagy fűtés) vagy folyamatosan működnek és kifejezetten az áramfogyasztásukat szeretnénk mérni. A 63A maximális teljesítmény alkalmassá teszi az eszközt teljes lakások, irodák fogyasztásmérésére is akár.

A WDYK márka - a Sonoff és SmartWise eszközökhöz hasonlóan - az eWeLink app-ot használja, így jól kombinálható a Sonoff okosvillamossági eszközeivel.

Fogyasztásmérője mutatja a pillanatnyi fogyasztást, valamint napi és havi statisztika is rendelkezésünkre áll a mobil App-ban. Fogyasztási stopperével indulástól megálításig is mérhetjük az adatokat. A mért fogyasztási adatokat le is tölthetjük a mobilunkra CSV formátumban. Az okoseszközzel nem csak a távolról való kapcsolás és az időzítés oldható meg, de kiválóan segíti az áramfogyasztásunk megértését és optimalizálását is.

Megadható az eWeLink app-ban az áram egységára, így ki tudja jelezni a fogyasztás értékét is.

Nem csak aktuális fogyasztást, de az aktuális feszültségi és áramerősségi adatot is kijelzi, beállítható rá túlfeszültség-védelem (megadhatjuk egyénileg a paramétereket).

 

Terméktulajdonságok:

  • Egypólusú okos kismegszakító - csak a fázisvezetéket szakítja meg, (de a bekötéséhez szükség van nullavezetékre is!)
  • Okos kismegszakító + fogyasztásmérő egyben.
  • 'C' kioldási karakterisztika
  • Max 63A teljesítmény - de az app-ban beállítható, hogy milyen túlfeszültségnél, túláramnál vagy túlteljesítménynél kapcsoljon le.
  • Aktuális áramfogyasztás mérése – pillanatnyi fogyasztás kijelzése az App-ban
  • Tetszőleges időszak áramfogyasztásának mérése – áramfogyasztási stopperóra funkció, méri az elindítástól a leállításig az áramfogyasztást
  • Áramfogyasztási statisztika - napi és havi összfogyasztási statisztika az App-ban (havi bontásban, az elmúlt 100 napra)
  • OPS (Overload Protection System) - védi a vezérelt eszközt a túlterheléstől: megadható maximális áramerősség, maximális feszültség, minimális és maximális teljesítmény, a megadott határértékek elérésekor lekapcsolja az eszközt
  • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
  • Állapotlekérdezés – A mobil App
Adatok
Gyártó
WDYK
Cikkszám
WDY-REL-POW63-1P