+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

Sedna ELEMENTS Egyes keret, kristályfekete SDD361801

Sedna ELEMENTS Egyes keret, kristályfekete SDD361801
Sedna ELEMENTS Egyes keret, kristályfekete SDD361801
3 894 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Márka
Schneider
IP védettség
IP20
Egységek száma
1
A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A Sedna Elements termékcsalád a strukturált felületeivel, akár egymással, akás a Design sorozat elemeivel vegyítve igazán különleges és egyedi párosításokat eredményezhet – abszolút a Te igényeidre szabva.


A rendkívül strukturált formatervezésben finoman keveredő lapos és ívelt formák újszerű vonzerőt adnak a Sedna Elements családnak. A lekerekített profil azt az illúziót kelti, hogy a kapcsoló nem egy szintben van a fallal, hanem inkább előtte lebeg, könnyedén és elegánsan.


A Sedna Elements felületei kinézetre és tapintásra úgy tűnnek, mintha üvegből, fából, fémből vagy kőből lennének.
Számtalan kombinációs lehetőségből választhatod ki a hozzád leginkább illeszkedő párost, 1-től 5-ös sorolásig, hiszen bármelyik kivitel kombinálható bármelyik betéttel a Design és Elements családban. A keretek egyaránt szerelhetőek vízszintesen és függőlegesen is, kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a falhoz, kisebb egyenletlenségeket felvéve. A takarókeretek szélei lekerekítettek és a fal felé íveltek, így a por kevésbé rakódik le rajtuk, így a tisztán tartása sem okoz problémát.


A Sedna termékcsaládon belül nem csak a kereteket, hanem a kapcsolókat, dugaljakat és az egyéb szerelvényeket is kombinálhatod, így azonos stílusbanl valósíthatod meg okosotthonod, amiben a dugaljakon át a világításig szinte bármit vezérelhetsz, automatizálhatsz. Tekintsd meg a Wiser okosotthon elemeit is válogasd össze nálunk, mire van szükséged!

Ha kérdéseid lennének, csak néhány kattintásnyira a segítség! Mi nem csak segítünk a választásban, de hasznos tanácsokkal is el tudunk látni!


Fa hatás:
Ha egy hívogató otthonra vágyik, akkor jó választás a fa használata. A fa tükrözi vágyunkat, hogy a természettel összhangban éljünk és kapcsolódjunk a gyökereinkhez. A fa színe és textúrája részletgazdag, ami manapság a belső terek elengedhetetlen kelléke.


Kőhatás:
A nyers, megmunkálatlan anyagok jelen vannak számos mai, népszerű belsőépítészeti irányzatban. A pala, valamint modernebb rokona, a cement, masszívak és stabilak. Nem hagyományos módon alkalmazva, ezek az anyagok egy másféle szépséget, sőt könnyedséget mutatnak.


Üveghatás:
Az üveg visszaveri vagy átengedi a fényt, vagy ha a két folyamat egyszerre megy végbe érdekes vizuális effektek jönnek létre. A gyönyörű opál vagy a kristályfekete felület hozzáadja azt a bizonyos „hűha” élményt bármely belsőépítészeti térhez. A mély, kifinomult füstkvarc felület pedig tagadhatatlanul elegáns.


Fémhatás:
A fém egyszerűen divatos és egyedülálló módon képes arra, hogy energiát és eleganciát vigyen egy belsőépítészeti térbe. A rendkívül stílusos, szálcsiszolt arany felület biztos, hogy sokak kedvence lesz. De ha valami diszkrétebbre vágyna, a szálcsiszolt ezüsttel nem hibázhat.

Telepítés:
• Univerzális – függőlegesen vagy vízszintesen beszerelhető – akár ötösig sorolható keretek
• A Sedna Design és Elements keretek IP20-as és IP44-es védettséggel rendelkeznek, emiatt nincs szükség külön vízmentes keretekre.
• A keretek 8 ponton rögzülnek, amely biztosítja, hogy a kapcsolók tökéletesen illeszkedjenek a falhoz (a falsík esetleges egyenetlenségeinek kompenzálása)
• Az egymással összekapcsolódó szerelőkeretek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ezáltal sokkal könnyebb a sorolhatóság. Ezen újításoknak és a minőségi anyaghasználatnak köszönhetően biztos lehet abban, hogy az új Sedna a legjobb választás a villanyszerelési munkákhoz!


Az termékek beszerelését bízza villanyszerelő szakemberre – vagy fordulj hozzánk és ebben is segítünk!

Adatok
Cikkszám
SDD361801