+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

Sedna DESIGN Négyes keret, univerzális, bézs SDD312804

Sedna DESIGN Négyes keret, univerzális, bézs SDD312804
Sedna DESIGN Négyes keret, univerzális, bézs SDD312804
2 122 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Márka
Schneider
IP védettség
IP20
Egységek száma
4
A vásárlás után járó pontok: 21 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

 

Az emberek szeretik a változatosságot. Mivel az emberek mindig valami újat keresnek otthonuk kialakításához, olyan kapcsolókra van szükségük, melyek a legújabb trendeket tükrözik. Az új Sedna kapcsolócsalád nem csupán a Wiser okosotthon elemeivel nyújtanak számtalan lehetőségek okosotthonos megoldásokhoz, de a hozzájuk tartozó Design és Elements keretek a lehetőségek tárházát kínálják a kísérletező kedvűek számára.

 

Számtalan kombinációs lehetőségből választhatod ki a hozzád leginkább illeszkedő párost, 1-től 5-ös sorolásig, hiszen bármelyik kivitel kombinálható bármelyik betéttel a Design és Elements családban. A keretek egyaránt szerelhetőek vízszintesen és függőlegesen is, kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a falhoz, kisebb egyenletlenségeket felvéve. A takarókeretek szélei lekerekítettek és a fal felé íveltek, így a por kevésbé rakódik le rajtuk, így a tisztán tartása sem okoz problémát.

 

A Sedna Design termékcsalád modern, kinifomult vonalait és négyféle anyagát úgy tervezték, hogy illeszkedjen a napjaink modern belső tereihez, valamint finom és hívogató hangulatot teremtsenek. Az új Sedna lágy kontúrjaihoz jó hozzáérni; tökéletes felszínük selymesen sima.

 

Telepítés:

  • Univerzális – függőlegesen vagy vízszintesen beszerelhető – akár ötösig sorolható keretek
  • A Sedna Design és Elements keretek IP20-as és IP44-es védettséggel rendelkeznek, emiatt nincs szükség külön vízmentes keretekre.
  • A keretek 8 ponton rögzülnek, amely biztosítja, hogy a kapcsolók tökéletesen illeszkedjenek a falhoz (a falsík esetleges egyenetlenségeinek kompenzálása)
  • Az egymással összekapcsolódó szerelőkeretek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ezáltal sokkal könnyebb a sorolhatóság. Ezen újításoknak és a minőségi anyaghasználatnak köszönhetően biztos lehet abban, hogy az új Sedna a legjobb választás a villanyszerelési munkákhoz!

Az termékek beszerelését bízza villanyszerelő szakemberre – vagy fordulj hozzánk és ebben is segítünk!

Adatok
Cikkszám
SDD312804