+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

Sedna DESIGN Kettes keret, univerzális, bézs SDD312802

Sedna DESIGN Kettes keret, univerzális, bézs SDD312802
Sedna DESIGN Kettes keret, univerzális, bézs SDD312802
948 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Márka
Schneider
IP védettség
IP20
Egységek száma
2
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

 

Az emberek szeretik a változatosságot. Mivel az emberek mindig valami újat keresnek otthonuk kialakításához, olyan kapcsolókra van szükségük, melyek a legújabb trendeket tükrözik. Az új Sedna kapcsolócsalád nem csupán a Wiser okosotthon elemeivel nyújtanak számtalan lehetőségek okosotthonos megoldásokhoz, de a hozzájuk tartozó Design és Elements keretek a lehetőségek tárházát kínálják a kísérletező kedvűek számára.

 

Számtalan kombinációs lehetőségből választhatod ki a hozzád leginkább illeszkedő párost, 1-től 5-ös sorolásig, hiszen bármelyik kivitel kombinálható bármelyik betéttel a Design és Elements családban. A keretek egyaránt szerelhetőek vízszintesen és függőlegesen is, kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a falhoz, kisebb egyenletlenségeket felvéve. A takarókeretek szélei lekerekítettek és a fal felé íveltek, így a por kevésbé rakódik le rajtuk, így a tisztán tartása sem okoz problémát.

 

A Sedna Design termékcsalád modern, kinifomult vonalait és négyféle anyagát úgy tervezték, hogy illeszkedjen a napjaink modern belső tereihez, valamint finom és hívogató hangulatot teremtsenek. Az új Sedna lágy kontúrjaihoz jó hozzáérni; tökéletes felszínük selymesen sima.

 

Telepítés:

  • Univerzális – függőlegesen vagy vízszintesen beszerelhető – akár ötösig sorolható keretek
  • A Sedna Design és Elements keretek IP20-as és IP44-es védettséggel rendelkeznek, emiatt nincs szükség külön vízmentes keretekre.
  • A keretek 8 ponton rögzülnek, amely biztosítja, hogy a kapcsolók tökéletesen illeszkedjenek a falhoz (a falsík esetleges egyenetlenségeinek kompenzálása)
  • Az egymással összekapcsolódó szerelőkeretek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ezáltal sokkal könnyebb a sorolhatóság. Ezen újításoknak és a minőségi anyaghasználatnak köszönhetően biztos lehet abban, hogy az új Sedna a legjobb választás a villanyszerelési munkákhoz!

Az termékek beszerelését bízza villanyszerelő szakemberre – vagy fordulj hozzánk és ebben is segítünk!

Adatok
Cikkszám
SDD312802