+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

Optonica 360W 12V 30A - SLIM fémházas led szalag tápegység

Optonica 360W 12V 30A - SLIM fémházas led szalag tápegység
Optonica 360W 12V 30A - SLIM fémházas led szalag tápegység
10 361 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Keskeny kialakítású tápegységek 60W-360W között


Nem találsz valamit? Segítségre van szükséged? Egyedi árajánlatot szeretnél kérni?

Kattints ide és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Márka
Optonica
Minőségi kategória
Standard
IP védettség
IP 20
Ház anyaga
Fém
Feszültség
DC 12 V
Garancia
24 hónap
A vásárlás után járó pontok: 104 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Keskeny kialakítású fémházas tápegység ami az általános teljesítményigényeket teljes egészében lefedi. Elérhető 60 Wattos teljesítménytől egészen 360 Wattig.

A tápegység mérete: 230x45x75 mm (szé x mag x mély)

Működése teljes mértékbe megegyezik a téglatest formájú társaival, nyitott, jól szellőző háza a folyamatos, megbízható üzemre lett tervezve. Alkalmazása üzletekben, klubbokban, installációkban vagy akár otthon is ajánlott, amennyiben nagyobb, esetleg folyamatos üzemre tervezed a használatát.


Erénye a keskeny kialakításában rejlik, aminek segítségével kisebb helyeken bútorokban, álmennyezetekben is könnyen elhelyezhetővé válik - a megfelelő szellőzésről azonban gondoskodni kell.

A teljes rendszer kiépítéséhez csekkold le kapcsolóinkat, távirányítóinkat, vezérlőinket és mindenféle kiegészítőit!

Lehet szó kisebb, bútorokba épített világításokról, vagy akár egy egész szobába telepített dekorvilágításról, ezek között a tápegységek között megtalálod a neked legmegfelelőbbet.

Legnagyobb, 250W-360W tápegységekkel nagyobb fővilágítások is kivitelezhetőek; vagy akár központi tápegységeknek is megfelelnek - amennyiben a távolságok engedik.

 

A 250W és 360W teljesítményű verziók beépített hűtőventilátorral rendelkeznek, így azok alkalmazása a ventilátor keltette zaj miatt lakókörnyezetben megfontolandó!


Mekkora tápegységre van szükséged?


1. Válaszd ki a neked és a célnak leginkább megfelelő LED szalagot -> Ha bizonytalan vagy keress minket és segítünk!
2. A kiválasztott LED szalag adatai között keresd meg a LED szalag méterenkénti teljesítményét!
3. Ezt a számot szorozd fel a felhasznált mennyiséggel. Pl.: a szalag fogyasztása 7,2 W / méter és ebből beépítesz 2 métert: 7,2Wx2= 14.4 Watt. Ez tehát a beépítendő LED szalagunk összteljesítménye.
4. A megapott eredmény a névleges fogyasztásunk, de a tápegységet ne a 100%-os teljesítményre méretezzük. A tápegységek számára a legoptimálisabb üzem a teljesítményük 80%-a körül van, így a kiszámított eredményt szorozzuk meg 1,25-el, ami a tartalékunk. Ennek az eredménye esetünkben 18 Watt.
5. A számunkra megfelelő tápegység tehát legalább 18 W teljesítményű, így a számunkra legmegfelelőbb tápegység ez lesz. Ha éppen nem akkor szám jön ki, mint a tápegység teljesítménye, akkor válasszuk az egyel nagyobb verziót, sose lefelé kerekítsünk.

Ha segítségre lenne szükséged, ne feledd: keress minket és segítünk!

 

Garancia: 2 év

Adatok
Cikkszám
OP6135