+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

+36303654995 | info@d-light.hu   D-LIGHT LED VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ TATABÁNYA KERESKEDELEM - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS

Keretek

A Sedna Design/Elements olyan prémium termékcsalád, mely a modern színek és textúrák széles választékát kínálja.
A felületek széles skáláját kínáló új Sedna termékcsalád stílusa ellenállhatatlan. Tökéletes inspirációs forrás és a mai trendi lakásbelsők nélkülözhetetlen részét képezi. Mostantól mindent adott ahhoz, hogy életre kelthesse álmai otthonát.

A Design termékcsalád modern, kifinomult formavilágú, kontúrjaihoz jó hozzáérni, tökéletes felszínük selmyesen sima, míg az Elements struktúrált formatervezésű, könnyed és elegáns, felülete pedig kinézetre és tapintásra is olyan, mintha üvegből, fából, fémből vagy kőből lennének.

Ki ne rajongna ezekért a gyönyörű, hiperrealisztikus felületekért, nem beszélve azok megfizethető áráról?

Az új Sedna termékcsalád segítségével bárki életre keltheti vágyait, melyek segítségével bármi lehetséges: például akár egy Sedna Elements fa fedlapot is kombinálhatunk egy fahatású betéttel. De miért ne próbálhatná ki akár a Sedna Design antracit betéttel... vagy bármelyik más új Sedna betéttel, amely hozzád vagy a szobához legjobban illik?

Tovább